Träning

Hej Medlemmar i Landskrona ju-jutsu Kai. Klubben har under ett antal veckor varit stängt på grund av spridningen av covid-19. Vi har jobbat utifrån rekommendationerna och checklistan för arrangörer som givits från myndigheterna för att ändra och anpassa träningen. Vi kommer att ha ett första träningspass lördagen den 18:e april. Vi kommer vara utomhus så klä er efter väder, sköna kläder (skippa gi’n) och lättare skor är ett tips. Ta även med fylld vattenflaska och gå på toaletten innan ni kommer, detta för att minska springet in i klubblokalen. Ett par veckor framåt kommer vi hålla oss till Lördagar. Men efterhand tiden går kommer nya rekommendationer att förhålla sig till och då får vi tänka ett varv till. Det vi känner är att våra medlemmar som är friska ska kunna träna, om än under ändrade former. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna noga och ofta, håll avstånd.

Lördag 18:e april

Kyu kl 10-11

Knatte + Mon kl 11-12